Майстерня шоколаду Сhocolady

ВИРОБНИК ШОКОЛАДНИХ ФІГУР В УКРАЇНІ

 

Вже не один рік «ChocoLady» пропонує добре продумані та креативні шоколадні подарунки як приватним замовникам, так і корпоративним клієнтам – від невеликих фірм до відомих міжнародних компаній.

З асортиментом та цінами можна познайомитися та вибрати відповідний шоколадний подарунок можливо у нашому інтернет-магазині chocolady.сom.ua пропонуємо добре продумані та креативні шоколадні подарунки як приватним замовникам, так і корпоративним клієнтам – від невеликих фірм до відомих міжнародних компаній.

Що таке добрий подарунок з шоколаду? Це максимально цікавий, креативний подарунок зшоколаду, який дозволить почуватися впевнено? Чи це шоколадний подарунок, який пам'ятатимуть із вдячністю? А може мова йде про радість та позитивні емоції дарувальника?

Ми впевнені: хороший подарунок з шоколаду – це все те, про що писалося вище, а ще він має бути красивим та, обов'язково, смачним!

 

Наша історія

Шоколадна майстерня виробляє подарунки із шоколаду з 2008 року.

Як і багато підприємств в Україні, наша компанія бере початок невеликого сімейного бізнесу. Протягом цього часу ChocoLady вдосконалювалися як майстері шоколаду, а також як декоратори та дизайнери.

Сьогодні Майстерня шоколаду Сhocolady – це великий асортимент готових душевних подарунків із смачного шоколаду.

Усі традиції якості та надійності, які покладено в основу ручного шоколаду, ми зберегаємо та вдосконавлюємо. Ми вірні своїм принципам бути корисними для всіх клієнтів і, крім бельгійського, італійського, французького шоколаду преміум сегменту, також пропонуємо доступний український шоколад. Майстерня шоколаду працює для нашого клієнта і добре знає його, ми намагаємося чути побажання та враховувати його можливості.

В інтернет-магазині ChocoLady практично кожен може вибрати потрібний подарунок з шоколаду. Для нас, як і раніше, важливо, щоб кожен клієнт залишився задоволений покупкою, чи то шоколадна фігура, чи подарунковий набір з шоколадом.

Такий клієнтоорієнтований підхід, до ведення бізнесу допомагає нам рухатися вперед, дарувати позитивні емоції та працювати на благо людей.

Наші принципи

Купуючи в інтернет-магазині ChocoLady, ви вибираєте шоколадні подарунки та  довіряєте нам понад 15 років, а ми всі ці роки, слідуємо своїм принципам:

  • Вірність традиції якості. Кожен працівник шоколадної майстерні слідує до спільної мети – дати якісний, смачний та красиво оформлений шоколадний подарунок, відповідний позиції, обраної клієнтом. Це може бути фігура з шоколаду в одиничному екземплярі, або ж це шоколад з логотипом у кілька десятків. Тому важливу роль у виробництві подарунків із шоколаду є підтримка робітників в майстерні шоколаду та контроль якості шоколадних виробів.
  •  Професіоналізм. Оскільки наша майстерня шоколаду невелика, ми як одна сім'я, в якій кожен співробітник робить свою справу з великою віддачею. Професійні якості відіграють першочергову роль і є ключовими при підборі персоналу ChocoLady .
  • Чесність та прозорість. Ми відкриті для своїх клієнтів і завжди готові надати всю необхідну інформацію чи консультацію у питаннях, які вас цікавлять.
  • Доступність. Ми робимо все можливе щоб запропонувати максимально доступну ціну на шоколад ручної роботи. На ринку шоколадних подарунків наші вироби є конкурентоспроможними. Оптимальне співвідношення ціни та якості, які ми пропонуємо, сподобаються вам.
  • Ми позиціонуємо себе як виробник фігур з шоколаду у Hand-made сегменті. У нашому асортименті різноманітні шоколадні фігури, шоколадні фігурки, шоколадні набори, шоколадні цукерки ручної роботи, шоколад з логотипом, сувенірний шоколад, шоколадна піца, букети з цукерок, шоколадні квіти, різноманітні тематичні подарунки на професійну тему. Всі готові подарунки із шоколаду знаходяться у нашому каталозі. Але, якщо у вас є запит на подарунок, якого немає у каталозі, повідомте нам. У більшості випадків ми виконуємо індивідуальні побажання наших клієнтів.