Наші шоколадні витвори мистецтва приготовані спеціально для справжніх поціновувачів витончених уподобань та спортивних пристрастей. У нашому шоколадному подарунковому наборі ви знайдете неймовірні шедеври, які принесуть радість та захоплення кожному любителю тенісу та солодощів.

Шоколадна тенісна ракетка - це мистецтво, створене з ніжного та ароматного бельгійського шоколаду. Її витончений дизайн і чудовий смак принесуть вам справжню насолоду та задоволення. Це не просто насолода, це справжній шедевр, який задовольнить ваше прагнення вишуканої гастрономічної елегантності.

Шоколадний тенісний м'яч – це особливе. Його неповторний смак і форма дозволять вам поринути у світ тенісу навіть поза кортом. Цей шоколадний м'яч стане ідеальним доповненням до чашки кави або чудовим подарунком для тенісних ентузіастів.

Наш шоколадний подарунковий набір – це поєднання найвищої майстерності та чудового смаку. Дозвольте собі і вашим близьким насолодитися цією неповторною симфонією смаків, яка поєднує любов до тенісу і пристрасть до шоколаду. У цьому наборі зібрано все, що потрібно для створення незабутніх моментів та неймовірних вражень.

Розмір коробки 24 х 30 см.
Розмір тенісної ракетки 25 см.
Вага шоколаду 600 г

Шоколадний набір теніс

  • Артикул: 0529
  • 1563 грн.


Доступні варіанти


Тенісна ракетка з м'ячем, шоколадний тенісний м'яч