• Шоколад Футболісту

Наш шоколадний асортимент містить оригінальні подарунки для любителів спорту, включаючи футболістів. Якщо ви шукаєте щось особливе для майбутнього чемпіона, наша шоколадна колекція – ідеальний вибір.
Шоколадна медаль 1 місце – це не просто солодке частування, а й символ перемоги, який, безсумнівно, подарує почуття гордості та задоволення переможцю. Ми також пропонуємо шоколадний футбольний м'яч із бутсою, який точно запам'ятається як незвичайний подарунок та нагадає про улюблене хобі у будь-який час.
Для тих, хто мріє про кубок, наш шоколадний кубок є ідеальним варіантом. Цей гарний виріб із шоколаду не тільки тішить око, а й порадує смакові рецептори.
Крім того, ми впевнені, що будь-який футболіст оцінить високу якість нашого шоколаду та його неповторний смак. Такий подарунок точно стане незабутнім та залишить яскраві спогади на довгі роки.
Не чекайте на особливий привод, щоб порадувати майбутнього чемпіона. Замовте наш шоколад і побачите, як сяють очі від щастя та радості!
Розмір подарунка – 18х18 см
Вага: 215 г.

Шоколад Футболісту

  • Артикул: 2523
  • 336 грн.


Доступні варіанти


Шоколад Футболісту, шоколадний набір, подарунок футболісту, подарунок тренеру футбольної команди, оригінальний подарунок