• Набір чоловікові

Шоколад чоловікові – це унікальний спосіб порадувати та показати свою вдячність Справжньому чоловікові, захиснику та воїну. У нашому фігурному шоколаді ви знайдете безліч символів мужності та сили, які уособлюють його важливість та значущість.

Кожна деталь, починаючи від шоколадного танка і бронежилета, до шоколадного пістолета і жетону, виготовлена з особливою увагою до деталей і має чудову якість і смак. Це не тільки цікавий та оригінальний подарунок, а й справжній витвір мистецтва, який викликає усмішку та радість.

Шоколад чоловікові – ідеальний подарунок для свят, ювілеїв, Дня захисника Вітчизни чи будь-якого іншого особливого випадку. Він підкреслить його мужність, силу та важливу роль, яку він відіграє у житті. Дозвольте йому насолодитися неповторним смаком та чудовим оформленням цього шоколаду, який точно здивує та порадує.

Не пропустіть можливість подарувати Справжньому чоловікові не лише смачне задоволення, а й символи його сили та мужності. Шоколад чоловікові – вибір сміливих та оригінальних подарунків, які запам'ятаються надовго.

Замовлення 1-2 дні.

Розмір набору 18*18 см.
Вага: 336 г.

 
 

 

 

Набір чоловікові

  • Артикул: 2548
  • 430 грн.


Доступні варіанти