Асортимент продукції

«Курага в шоколаді» - чудове поєднання кураги з начинкою крем-молоко, і все це покрито чорним шоколадом, до соку якого входить 75% какао, надовго залишить у вашій пам'яті незабутній смак ніжності, задоволення, після чого хочеться відчувати цей смак знову і знову. .
«Чорнослив у шоколаді» - Справжня насолода, захоплення, і хвилини спокою, ви зможете відчути лише спробувавши ці цукерки. Зливаючись в одне ціле, чорнослив, начинка крем-молоко та чорний шоколад (75 % какао), просто тануть у роті з дивовижним смаком.
"Рахат-лукум у шоколаді" - рахат-лукум, сьогодні відомий більше просто як лукум. Це східне частування готується з цукру, патоки, крохмалю з наповненнями з цілих ядер обсмажених горіхів, із застосуванням смакових і ароматичних добавок і має студнеподібну, в'язку структуру, що злегка тягнеться. Крім задоволення, насолоди та захоплення, яке приносить смак виробу, рахат-лукум приносить користь людям, які страждають на гіпертонію, ожирінням, а також було доведено, що чоловіки, які вживають лукум щодня, набагато довше зберігають свою чоловічу силу. Ніжний, неповторний смак солодощі, здавалося б вже ідеальний, доповнює чорний шоколад (75% какао), який безперечно надає завершення, такого дивовижного кондитерського виробу, як рахат-лукум.
«Мигдаль у шоколаді» - Всі смакові відтінки розкішного поєднання чорного шоколаду з добірними смаженими ядрами мигдалю перетворять Ваші нудні сірі будні на свято. Цей смак зарядить Вас позитивною енергією і не дозволить сидіти на місці. Поділіться святом зі своїми близькими!
«Фундук у шоколаді» - Ви завжди знаєте, чим порадувати друзів. Об'єднання добірного смаженого фундука та натурального чорного шоколаду, це не тільки чудово смачно, але поживно та корисно. Подаруйте рідним крапельку здоров'я та море задоволення!
«Біла королева» – фундук, ванілін та білий шоколад. Окремі ноти цих інгредієнтів зливаються в одну щасливу мелодію Вашого настрою, і так хочеться поділитись цим чарівним смаком та настроєм з усім світом!
«Вишня з коньяком» - вишня без кісточки в коньячному лікері, покрита десертним шоколадом, з п'янким ароматом, допоможе на деякий час забути про всі проблеми, тривоги, і насолодитися дивовижним смаком мрії!
«Французькі трюфелі» - Вишукані трюфелі виготовлені лише з найнатуральніших та найякісніших інгредієнтів. Завдяки старим рецептам та французьким традиціям ви і зараз можемо відчувати цей неповторний смак. При з'єднанні 60% какао, какао олії, ванілі та цукру, ви насолоджуєтеся прекрасним десертом, що тане в роті.
«Суфле» - Ніжне вершково-ванільне та вершково-полуничний з ягідними шматочками, вкрите шоколадною глазур'ю суфле, своїм смаком ніби зупиняють час на годиннику, який хочеться розділити зі своєю коханою людиною.
«Плитки 5 г» - досить невеликі розміри (3х3 см.), але зручна форма плиточок, а також різноманітність смаків (молочний шоколад 33%, чорний 60%, гіркий 70%, чорний шоколад з натуральною меленою кавою 60%, чорний шоколад з кунжутом 60% какао), допомагає фантазувати та створювати шедеври справжнім цінителям шоколаду. Всім давно відомо, що крім приголомшливих смакових якостей, шоколад має корисні, лікувальні властивості. Ще 250-900 років н. змішуючи насіння какао зі спеціями, отримували гіркий, гострий напій, який вважали за еліксир здоров'я. Бережіть здоров'я та отримуйте задоволення з шоколадом ChocoLady!
«Плитки 100 г» – Швейцарський шоколад преміальної якості, для виготовлення якого використовують лише натуральні какао боби. Незалежно від того, який шоколад Ви любите більше, білий, молочний або чорний, Ви однозначно зможете насолодитися цим предметом особливої гордості Швейцарії. Адже приготований за оригінальними старовинними рецептами, сучасними технологіями та під суворим контролем, швейцарський шоколад, приносить незабутнє задоволення та розкіш.
"Чай TEKANNE" - Справжні поціновувачі чаю з гідністю зможуть оцінити цей напій. Чай TEKANNE захоплює своєю різноманітністю смаків та ароматів. Ретельно відібрані та 100% натуральні компоненти чорних, зелених, трав'яних та фруктових чаїв наповнюють легкістю та свіжістю.
«Кава "Paulig" класик» - Бархатиста кава з кислинкою і легкими шоколадними нотками розкриває багату гаму смакових відтінків і має виразний аромат. Ніжна, м'яка та ароматна кава з різних сортів арабіки надає напою насиченість і щільність, а вирощена на вулканічному грунті гватемальська арабіка надає смаку завершеності.